Pomsky off the hill

Hoe gaan we te werk?

 

U bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen in onze prachtige uniek kennel en tevens kennis te maken met dit bijzonder ras.

Ook heeft u dan de gelegenheid om onze eigen gefokte volwassen pomsky’s te bezichtigen.

Voor ons is het erg fijn om tijdens een kennismaking, alle informatie te geven die u als mogelijke (nieuwen) eigenaar van dit prachtige ras “De Pomsky” nodig heeft.

  • -Hierbij ziet u onze fokkwaliteit
  • -Onze fokvoorwaardens
  • -Rondleiding door de kennel
  • -Kennismaking met de volwassen pomsky
  • -Kennismaking met puppies
  • -Verkoopvoorwaarden
  • -Koopgarantie puppie
  • -Al uw vragen worden beantwoord

Overigens bent u tot niets verplicht en is elk bezoekje bij ons altijd vrijblijvend.

Omdat wij de vraag op dit moment niet meer aan kunnen met betrekking tot het aantal aanmeldingen, zijn wij genoodzaakt om te werken met een wachtlijst. werken met een betaalde wachtlijsten.

  1. u kunt een aanbetaling doen van 500 euro, en dan weet u of u een plaatsgrijpt op onze wachtlijst, Een aanbetaling wordt niet terug betaald.

( u kunt het beste tegen de tijd dat u een pup wil. Het liefst 2 maanden van te voren een berichtje sturen.  Zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen zodat we samen opzoek kunnen gaan naar de beste pup voor u.)

Ook hebben wij een kleinschalig winkeltje waar u info kunt krijgen over wat u het beste kunt aanschaffen voor u nieuwe pomsky. wij verkopen hier onderandere halsbanden, voerbakjes, puppy speeltjes, en nog veel meer leuke puppy benodigdheden. U kunt bij ons ook de voeding kopen die u pup nodig heeft als deze het nest verlaat. 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Voor de fokkers onder ons is dit belangrijke informatie!

Mocht u graag willen fokken met een Pomsky die van ons afkomstig is dan werken wij met een fokbeleid. (wat dit precies inhoudt krijgt u te horen bij ons op de kennel) U moet ten alle tijden voor aankoop van uw pup aangeven dat u de wens heeft om met uw hond  te fokken.!

Onze pups worden standaard verkocht met een fokverbod.  Zegt u niets, dan kunt u er niet mee gaan fokken.

geeft u netjes vooraf aan dat u wenst te fokken in de toekomst dan zullen hier fokvoorwaarden aan worden verbonden en betaald u een meerprijs voor uw pup!

heeft u hier vragen over kunt u ons altijd mailen of bellen op 0657856731