Pomsky off the hill

100% NL pomsky's

Mijn naam is Debby.
Ik ben mijn hele leven al opgegroeid met dieren.
Paarden en honden zijn mijn passies.
Uiteraard heb ik een opleiding afgerond in de sector dieren en ben ik in het bezit van erkende qualificatie’s  om bedrijfsmatig te mogen opereren.
Ik werd helemaal verliefd op een Pomsky toen ik die voor het eerst gezien heb in Amerika. Een husky is super mooi en veel mensen zouden er een willen maar kenners weten dat een husky veel ruimte en beweging nodig heeft, ook is een husky meer een buiten hond dan een binnen hond.

Daarom vind ik de Pomsky een super oplossing voor de husky liefhebbers die net niet de ruimte en/of omgeving hebben om deze prachtige dieren te kunnen houden.
De Pomsky is een perfecte combinatie tussen een schoot hondje en een grote mooie buiten hond.

Feitelijk word het dus een mini husky die je makkelijk in huis kan houden en niet meer zoveel plaats nodig heeft. “Het wordt dus een huishond in plaats van Buitenhond”

Omdat de pomsky nog geheel onbekend was in Nederland en nog niet verkrijgbaar was heb ik besloten om me hier in te gaan verdiepen. Hierdoor ben ik mee 1 van de eerste pomsky fokkers in Nederland. Tevens ben ik  de eerste fokker die u een volwassen pomsky kan laten zien. Ik heb namelijk een aantal Pomsky’s in de leeftijd van 5 weken tot 3 jaar.

Ik ben een aantal jaren bezig geweest om mij zelf te verdiepen in de pomsky!
Ik ben gespecialiseerd in het fokken van de juiste kleuren de juiste verhouding en de optimale gezondheid.

Uiteraard ben ik natuurlijk niet de enige die zich daarmee bezig houdt  maar ook dat heeft natuurlijk wel zijn voordelen. Want door een juiste registratie van onze pomsky pups kunnen we inteelt voorkomen.
Er zijn nog niet zo veel Pomsky fokkers en er zijn ook nog niet zo veel mensen met een echte Pomsky!
Ik kan u wel al laten zien hoe een volwassen pomsky eruit ziet. Ik heb namelijk zelf al mooie volwassen pomsky’s : )

Wij fokken pomsky’s met verschillende maten en hoogtes, kleuren, deze staan dieper uitgeschreven op de website, zoals wat betekent pomsky F1 ,F2, F1B.
En welke pomsky lijnen wij beschikbaar hebben.

Op deze website kunt u onze teefjes en reutjes bekijken. U kunt tevens onze verwachte nestjes bekijken en beschikbare puppy’s, onder het kopje “puppy’s“.

Bekijk de puppy's

Over de pomsky

De pomsky is een nieuwe prachtige kruising tussen 2 intelligente honden rassen, Pomeriaan en een Husky. Leuk, speels en geschikt voor het appartementsleven, de Pomsky is een hond die graag in het middelpunt van de belangstelling staat en met hun schattige uiterlijk en speelse capriolen krijgen ze vaak de aandacht. Voorheen was dit ras alleen nog bekend in het buitenland en nu dus ook in Nederland.

Karakter, gedrag en uiterlijk

Het karakter hangt veel af van de persoonlijkheid en fysieke kenmerken van de voor ouders, (moeder hond en vader honden) De Pomsky is resultaat. Het is een mix van beide voorouders. De pomsky als kruising ras.

De pomsky is een super kindvriendelijke hond, ook gaat deze zeer goed samen met anderen huisdieren. Het is een zeer betrouwbaren, allermans vriend en zeker geen een kennige hond. Een pomsky is een actieve hond en zal altijd graag mee op avontuur willen. ze zijn dan ook voor 50% husky en 50% pomeriaan.

Corona maatregel.

 

Beste klant,

I.v.m. de corona vragen wij u rekening te houden met ons corona beleid.

Tijdens bezoekjes zoals een kennismaking of een rondleiding kennel. Doen wij met maximaal 2 volwassen en kinderen van het gezin.

Het ophalen van uw puppy, Maximaal 2 volwassen.

Tot onze spijt hebben we het komend jaar onze jaarlijkse terugkom dag af moeten lasten,

Ook de puppy knuffeldagen zijn afgelast.

Wij hopen op uw begrip.

Meer over de pomsky